top of page

Picture Bridge Foundation biedt diverse trainingen op het gebied van participatieve fotografie:

TRAININGEN

Deze training richt zich op photovoice, een visuele onderzoeksmethode uit de sociale wetenschappen die veel wordt toegepast bij evaluatie en behoefte-onderzoek. De training besteed niet alleen aandacht aan het theoretische raamwerk van de methode maar geeft deelnemers ook de praktische handvatten om er zelf mee aan de slag te gaan.

TRAINING PHOTOVOICE

Werken met beeld levert andersoortige reacties op dan werken met tekst of taal. Beelden roepen herinneringen op, laat mensen associatief nadenken en biedt de mogelijkheid om via metaforen complexe onderwerpen inzichtelijk en/of bespreekbaar te maken. Deze praktische training biedt een kennismaking met verschillende fotografische werkvormen die zowel één-op-één kunnen worden ingezet als in groepen worden gebruikt

TRAINING PARTICIPATIEVE FOTOGRAFISCHE WERKVORMEN
FOCUS & REFLECTIE TRAINING

Deze training is vooral geschikt voor teams. Door antwoorden te visualiseren en via de fotografie vorm te geven, word je gedwongen concreet te worden. Door zelf beelden te vervaardigen en daar vervolgens op te reflecteren, wordt letterlijk inzichtelijk waar je focus ligt of juist ontbreekt.

INFORMATIE

Daarnaast ontwikkelt Picture Bridge Foundation trainingen op maat. 

 

Meer weten? Stuur een mail naar: info@picturebridgefoundation.nl

bottom of page